DE BLINK High Tea Bridge Drive.

Op zaterdag 9 maart 2019 vindt voor de 12e keer de High Tea Bridgedrive plaats. De Oranjeschelp is als centrum voor zorg en onderwijs  in 2014 verdergegaan onder 2 verschillende namen:De Blink voor de onderwijsinstelling en De Vlindervallei voor de zorginstelling van Reinaerde. Deze naamsverandering heeft absoluut geen gevolgen voor de gezelligheid en het succes van de bridgedrive die ook dit jaar weer wordt gehouden aan de David Tenierslaan 8, 3904 ZA te Veenendaal.

U bent welkom vanaf 12.00 uur om onder het genot van een kopje koffie met krentenwegge uw loopbriefje op te halen  De bridgedrive begint om 13.00 uur. Na de derde ronde is er een pauze en wordt de High Tea geserveerd, waarna we nog 2 ronden spelen.

De wedstrijdleiding is in handen van Rob Bosman en Perry van Asperen.

Na afloop van de bridgedrive worden er leuke prijzen verloot.

De opbrengst van deze dag komt ten goede aan De Blink. De Blink en de Vlindervallei vormen samen een centrum voor onderwijs en zorg op maat aan kinderen met een ontwikkelings -achterstand of verstandelijke beperking. Het centrum wil het geld graag besteden aan het VSO schoolplein.

U kunt zich aanmelden via e-mail d.perdon@blink-veenendaal.nl of  telefonisch op nummer 0318 – 500 825 (na 18.00 uur).

Het inschrijfgeld bedraagt  €17,50 per persoon inclusief de High Tea. U kunt uw inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer nl43snsb0927422786 SNS bank t.n.v. Dorien Perdon, onder vermelding van: High Tea bridgedrive (hierbij s.v.p. duidelijk uw naam en die van uw bridgepartner vermelden en tel:nr).

U kunt zich tot uiterlijk 4 maart 2019 inschrijven.

Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst aanmelding. Bij een te veel aan aanmeldingen wordt uw inschrijfgeld teruggestort.

Graag tot ziens op9 maart!

De organisatiecommissie,

Dorien Perdon en de collega’s van de Blink